Kesää keskelle kaamosta! Potuttaako pimeys, ketuttaako kylmyys? Tässä täsmälääkettä:

Weezer: Weezer

weezer.jpgTalvi tuli taas kertaheitolla. Viikolla laahustin kotiin kengät märkänä ja syksy sukissa tuntuen. Seuraavana aamuna pakkanen puri päätä ja pitkät kalsarit lämmittivät kaapin perällä. Onneksi korvia lämmitti kesäinen musiikki.

Weezerin muistaakseni kolmas levy "Weezer" on loistava annos ehtaa kesämusiikkia, joka sopii paremmin kuin hyvin tähän vuodenaikaan. Vertaukset collegepoikiin ovat arkipäivää tämän yhtyeen kohdalla, mutta tunnustaa täytyy, että Cuomo ja kumppanit saavat mielen korkealle kuten yliopiston haalaribileet aikana ennen Keskiyö Oy:tä!

Tulin pari päivää sitten töistä ja ulkona oli pimeätä ja kylmää kuten Nykäsen Matin vintillä. Bussiin istuessani pistin kuulokkeet korviin ja levyn pyörimään. Noin puoli tuntia aurinkoisia sanoituksia roimien riffien kera sai ainakin minut hymyilemään kuin heikkopäinen. Aivan loistavat pophelmet toisensa perään antoivat melkoisen energiaruiskeen, ja takapenkin nuoret saivatkin mulkoiltavaa minun rummutellessa reppua ja huulteni tapaillessa biisien sanoja. "If you want it, you can have it
But you've got to learn to reach out there and grab it!"

Jos siis television Berocca-mainokset alkavat tökkiä ja Multivita maistua puulta, on aika vaihtaa audiostimulantteihin. Weezerin "Weezer" tarjoaa mahtiannoksen sellaisia sauhuja, joihin kannattaa tutustua. Levyllä on näet paljon muutakin kuin sinkkunakin julkaistu "Hash Pipe".


Asiaan liittyviä linkkejä:
www.weezer.com