Pastaa, pekonia, kermaa, ruohosipulia ja mustapippuria. Hyvillä perusraaka-aineilla ei voi mennä pieleen. Tosin on kokista kiinni miten herkullinen itse annos on.

 

Sweatmaster: Tom Tom Bullet

sweatmaster.jpgTurun rokkikokit pistävät perusraaka-aineet niin maukkaaseen järjestykseen, että tuloksena on parasta rokkia mitä tällä hetkellä on tarjolla. Rummut, kitara ja basso, siinä pyhä kolminaisuus, jonka ympärille 30 minuutin ja 12 ”annoksen” keitto keitetään. Välillä mukaan korkealta ja kovaa pimputettua pianoa, ja mausteet ovat kertaheitolla kohdallaan. Tämä hivelee korvaa, ja mukailisi myös makunystyröitä jos musiikkia pystyisi maistamaan.

Jos pyhä yksinkertaisuus tepsii instrumenttien osalta, niin sitä täydentää oivallisesti Sasu Mykkäsen kaikkea muuta kuin sukunimenmukainen vahva laulu. Täyden viiden tähden levyn oivallisinta antia ovat silti mainiot, pilke silmäkulmassa tehdyt sanoitukset.

Ehdottomiksi suosikeikseni sanoituksien puolesta ovat nousseet ”Dirty Rabbit”, jossa lauletaan Taikurin hatussa elävästä jäniksestä. ”So hard not to get mean. Living in a hat. Just a dirty rabbit. Waiting for the man”.

Toinen aivan huikea sanoitus löytyy herkkupalasta nimeltä “No Accident”, jossa osansa saa niin historian kuin psykologiankin opiskelu: ”You should know by now, I never trusted psychology. Didn´t want to blame it on my mommy”.

Ja kukapa ei voisi olla pitämättä kappaleesta, joka on nimetty niinkin mahtipontisesti kuin “Alpha Male”. Mietipä itseäsi lavalle bassokitaran varteen keekoilemaan, ja alfa-uroksesta laulamaan… Suit you, sir!

 

Asiaan liittyviä linkkejä:
Sweatmaster