Stereoissa soiTotuuden nimissä ei tämä missään stereoissa soi, mutta juutuubissa on tullut biisiä hinkattua aika tavalla.

 

Madrugada: Majesty

 

Bongasin biisin ystäväni verkkoystävän blogista. Verkottuneen maailmaan etuja siis. Allekirjoitan kyseisen Hanneksen analyysin kappaleen häkellyttävästä kontrastista. Ilman kuvaa (ja Wikipediaa) voisin vaikka vannoa solistin olevan vähintään kuudettakymmenettä käyvä Juho Juntusen näköisen turjake. Sen sijaan Sivert Høyem on nelisen kuukautta minua nuorempi, siloposkinen norjalainen nuori mies.

 

Kappale itsessään ei ole rakenteeltaan, sikäli kun musiikista mitään ymmärrän, kovin kummallinen. Mutta tuo solistin ääni. Se vie mukanaan. Sivertin ääni kuuluu samaan sarjaan mitä suosikkini Eddie Vedderin. On aivan sama vaikka miehet laulaisivat Prisman kuitista ostoksien hintoja. Se kuulostaisi silti jumalaiselta.

 

Laita siis silmät kiinni, kuuntele ja nauti. 

Linkit:

Madrugada (englanniksi)

Hannes

 

P.S.

Palasin sitten vanhaan, eli poistin ns. etusivun saadakseni rss-syötteet toimimaan. Joka jutussa on kuitenkin ylhäällä pieni ikoni kuvaamassa tekstin kategoriaa. Aiemmin antamanne äänet eivät siis menneet hukkaan. ”Parisuhde ja perhe” -kategorian äänestyksen voitti ehdokas nro 1 – Puupääpariskunta. Kiitokset kaikille äänestäneille.