Stereoissa soiTämän yhtyeen debyyttilevyn kohdalla markkinamiehillä on ollut positiivinen ongelma. Albumi on täynnä hittipotentiaalia, ja mukana on myös mediakohua mukanaan tuonut New Yorkin poliiseja vähä-älyisiksi arvostellut kappale. Aika poikia.

The Strokes: Is This It

Joku ilkeämielinen voisi sanoa, että jätkäthän vääntävät koko levyn 11 kappaletta samaa biisiä. Kenties näin, mutta mikäs on nykiessä, kun sällien säveltämä materiaali lähentelee yksinkertaisuudessaan neroutta. 36 minuuttia 28 sekuntia herkkua.

The Strokesin vuodelta 2001 oleva debyyttialbumi Is This It on umpinewyorkilaisuudessaan viehättävä. Bändi osui siihen vuosituhannen vaihteen aaltoon, jossa joka toisesta The-alkuisesta bändistä oltiin tekemässä rockin pelastajia. Näiden parikymppisten kaverien kohdalla puheet eivät olleet täysin vailla pohjaa kuten niin monen muun kohdalla.

Is This It -albumilta on vaikea valita oikeudenmukaista maistiaista ilman, että tekee tahtomattaan vääryyttä muulle levylle. Kenties onkin parasta ottaa viimeiseksi kätketty helmi, Take It Or Leave It. Voit siis sananmukaisesti päättää kolahtaako vai ei.
Linkit:

Is This It (Wikipedia)