Stereoissa soiSilläkin uhalla, että leimaannun ahdasmielisten joukoissa puppelipojaksi, kehun tätä hillittömän hyväntuulista kappaletta viiden vuoden takaa.

Scissor Sisters: Take Your Mama

Talvipäivänseisaus on takana ja päivä pitenee. Kuljemme siis kohti kesää! Tällaiseen keskitalven synkkään pimeyteen sopii Scissor Sistersien häpeilemätön hauskanpito kuin paljettipuku pakkasessa värjöttelevälle.

Rehellisyyden nimissä yritin kuunnella Spotifyn kautta myös yhtyeen muuta tuotantoa, mutta Take Your Mama erottuu yksittäisenä kirkkaana helmenä. Kenties yhtyeen diskopoljento on hieman liikaa tällaiselle konservatiiviselle rokin renkutuksen hapattamalle valkokaulustyöntekijälle?

Joka tapauksessa hauskanpito ja tietynlainen kaksimielisyys tuntuu olevan yhtyeen suhteen päällimmäisenä mielessä, ja se näkyy ja kuuluu niin esiintymisessä kuin sanoituksissakin.

“It's a struggle
Livin' like a good boy oughta
In the summer
Watchin' all the girls pass by
When your mama
Heard the way that you'd been talking
I tried to tell you
That all she'd wanna do is cry”


Take Your Mama löytyy Saksisiskojen nimikkoalbumilta, jonka suhteen yhdenlainen laadun tae on sen menestyminen yleisöäänestyksissä. Albumi sijoittui näet juuri kunniakkaasti 26. sijalle Out-lehden äänestyksessä, jossa valittavana oli "The Greatest, Gayest Albums (of All Time)". Musiikki on siis taatusti hilpeätä ja korkealaatuista.Linkit:

Out – The Greatest, Gayest Albums (of All Time) (englanniksi)