Stereoissa soiNäiltä pojilta pukkaa keväällä uutta kiekkoa, mutta sitä ennen on hyvä tsekata olemassa oleva mestaruussarjatason tuotanto. Kukin hiljentyköön tai riehaantukoon makunsa mukaan.

The Gaslight Anthem: Old White Lincoln

Tämäkin bändi kuuluu siihen sarjaan, josta en tietäisi tuon taivaallista ilman paremmin kartalla olevia ystäviäni. Todennäköisesti harhailisin yhä tuntemattoman valkoisena pitämälläni maanosalla, kun sofistikoituneemmilla ystävilläni on modernit navigaattorit käytössä. Kiitokset vain Karhuherralle ja Herra A:lle.

Viime kesän kovimpiin keikkapläjäyksiin kuului näiden nuorten newjerseyläiskavereiden esiintyminen Ruisrockin paviljonkilavalla. Itse osasin jo tuolloin odottaa kovaa keikkaa, siinä määrin Karhuherra oli pitänyt asiasta möykkää niin virtuaalisesti kuin reaalimaailmassakin. Onneksi, sillä keikka jäi mieliin erinomaisena.

Näillä pojilla on edessään suuri tulevaisuus, mikäli lähitulevaisuudessa julkaistava platta on vähääkään samalla tasolla mitä edellinen The ´59 Sound. Onneksi itsellä on odotettavissa mahdollisuus todistaa näiden herrojen suuruutta myös tulevana kesänä.