Urheilu ja vapaa-aikaSkeittaavien nuorten keskuudessa on temppujen videointi suositumpaa kuin koskaan. Lökäpöksyjen jälkikin on kuulemma korkealaatuista.

Temppujen filmatisointi kävi mielessä myös omalla kohdalla, mutta 90-luvun vaihteessa ei ollut tarjolla nykyisenlaisia digikameroita. Kaatuilut jäivät siis tallentamatta jälkipolville, mikä voi olla ihan hyväkin asia. Nyt voi pettää itseään muistelemalla miten taitava sitä oli olevinaan.

Aika taitavia ovat skeittarien lisäksi myös nykyiset jalkapallokannattajat. Jalkapallokulttuuria rakennetaan niin paikan päällä katsomoissa kuin virtuaalimaailmassakin. Esimerkiksi TPS-kannattajat ovat kunnostautuneet taas kerran omien videoiden laatimisessa. Erityisesti klipin alku on tyylikkäästi tehty.

Mikäli taustalla pyörivästä musiikista ovat rojaltit napsahtaneet Tommy Lingrenille ja kumppaneille, niin hatunnosto siitäkin. Mikäli ratkaisu on ollut samanlainen mitä Mikael Jungnerin rakkaudentunnustuksissa, eli tekijänoikeudet ovat maksamatta, niin siinä tapauksessa biisivalinta olisi voinut omasta puolestani ollut napakampaa rokkia.

Viime vuonna Tepsi isännöimässä paikallispelissä päätykatsomoon levitettiin hc-fanien toimesta komea lakana. Nyt jo hieman jänskättää mitä kannattajat ovat keksineet lauantain peliin. Luvassa on kuulemma taas jotain kansallista jalkapallokulttuuria ylevöittävää, ja tuleviin videoihin päätyvää materiaalia.

Tulisipa lauantai-ilta ja paikallisderby pian.