Pohdinta ja pähkintäMuistan kun Kauniit ja rohkeat saapui suomalaisten olohuoneisiin. Tayloria näytellyt Hunter Tylo oli teinipojan silmissä kuuma pakkaus.

Saippuaoopperatähdelle vanheneminen on kauhistus. Ikääntyminen näkyy naamassa. Tylo löysi ratkaisun toistuvilta visiiteiltä plastiikkakirurgin pöydälle. Kauniiseen naiseen veitsellä kajoamisen jälki ei ole ollut kaunista.

Hornankattila on pyörinyt kohta kymmenen vuotta Vuodatuksen järjestelmän päällä. Siinä ajassa taustavoimat ovat vaihtuneet pariin otteeseen. Tuorein muutos tapahtui viime vuoden lopulla. Rohea Oy otti julkaisujärjestelmän vastuulleen.

Kuten yrityksissä uusi toimitusjohtaja, halusi myös Rohea uusia tarjotun palvelun. Julkaisujärjestelmä uusittiin kokonaan. Uusi moottori avautui meille käyttäjille eilen. Muutoksessa taisi käydä kuin Hunter Tylolle plastiikkakirurgin pakeilla.

Vuodatuksen kasvojen kiristys vääristi Hornankattilan ilmeen. Käyttäjältä vietiin mahdollisuus vaikuttaa blogin ilmeeseen. Koodiin koskeminen ei enää onnistu. Palveluntarjoajan tarjoama hymy on luonnoton ja Hornankattilan huulet turhan turpeat. Tiettyjä ilmeeseen vaikuttavia toimintoja ei saa lisättyä, ja toisia puolestaan pois, vaikka kuinka meikkaisi.

Köyhän miehen WordPressiksi muuttunut Vuodatus on käyttäjälle maksuton palvelu, joten valittaminen on vaikeaa. Jos muutos ei miellytä, sopii hakea uusi julkaisujärjestelmä. Täytyy toivoa, että Rohean kosmeettisen koodikirurgian pojat ottavat palautetta vastaan.

Yritän vielä pelastaa potilaan. Kaunista en Hornankattilasta välttämättä saa, mutta jos edes rohkean.