FutisLasten joululevottomuus valtaa oman mielen. Teksti on sen mukaista.

Valioliigapörssit ynnä muut fantasiajoukkuepelit käyvät kuumina netissä. Jokainen voi olla oman elämänsä manageri. Käytössä on tietty määrä leikkirahaa, jolla voi koota oman unelmajoukkueensa oikeiden joukkueiden oikeista sankareista. Mutta minkälaisen joukkueen voisi koota fiktiivisistä supersankareista?

Maalivahti: Hämähäkkimies
Neuvostoliiton maalilla torjui aikanaan huippumaalivahti Lev Jashin. Miestä kutsuttiin lempinimellä Musta hämähäkki kokomustan peliasun ja maalivahtipeliä uudistaneen ilmiömäisen taidon perusteella. Nopea ja vikkelä Hämähäkkimies alias Peter Parker sopii siis mitä parhaiten supersankareiden joukkueen maalivahdiksi.

Puolustuslinja: Ihmeneloset
Toppareiksi taittuvat hyvin Möykky, jolla on valtavat fyysiset voimat ja kestävyyttä. Siinä on oiva kaveri painimaan vahvojen target-hyökkääjien kanssa. Möykyn pariksi sopii puolustuslinjan ja Ihmenelosten johtaja, Herra Fantastinen, joka on nopea ja pystyy venyttämään jalkaansa pidemmäksi mitä henkkamaukan mallinukke. Tarpeellinen ominaisuus kun vastustajan hyökkääjä yrittää livahtaa ohi.

Laitapakkeina viilettävät Ihmenelosten Näkymätön nainen ja Liekki. Ensin mainittu on erinomainen pimentämään laidan kautta hyökkäävät ilmestymällä yhtäkkiä vierelle ja viemällä pallon hölmistyneen hyökkääjän jalasta. Liekin kanssa puolestaan polttavat näppinsä kaikki pallon kanssa näpräävät. Lentotaitonsa vuoksi Liekki on myös vaikea ohitettava.

Laiturit: Harry Potter ja Teräsmies
Valioliigakenttien tunnetuin laiturin on Walesin velho Ryan Giggs. Niinpä supersankarien jengin vasemmaksi laituriksi istuu kuin taikasauva teinilarppaajan käteen Tylypahkan oma teini Harry Potter. Nuorta ennakkoluulottomuutta. Oikealla puolella viilettää salamannopea, ällistyttävän vahva ja kestävä Teräsmies. Laiturille kertyy ottelussa helposti toistakymmentä kilometriä juostavaa, mutta Teräsmiehen kunto ei lopu ensimmäisenä kesken. Ellei vastustajalla ole taskut täynnä kryptoniittia.

Keskikentän keskusta: Lassi ja Leevi
Keskikentällä tarvitaan tiivistä yhteispeliä, luovuutta ja järkeä. Lassi ja Leevi muodostavat hyvän yhdistelmän, jossa mielikuvitusrikas Lassi kykenee antamaan hyökkäävämmässä roolissa nerokkaita avaavia syöttöjä. Ainoana riskinä luonnollisesti olisi, etteivät muut pelaajat välttämättä ole samalla aaltopituudella taiteilijan kanssa. Niinpä rinnalle tarvitaan rauhoittava ja järkevä puolustava keskikentän ankkuri. Rooli, jossa lelutiikeri Leevi on silkkaa rautaa. Puhumattakaan hänen tärkeästä tiikerimäisestä nopeudesta ja voimasta.

Hyökkääjät: Hulk ja Lepakkomies
Toisen hyökkääjistä on tarpeen olla vahva jässikkä, joka pystyy tarpeen tullen pelaamaan myös target-roolissa. Portossa pelaava Hulk on saanut taiteilijanimensä sarjakuvasupersankarilta, joka sopii myös fantasiajoukkueen kärkeen.  Toiseksi kärkimieheksi on syytä valita Lepakkomies, joka ei tarvittaessa kaihda rumiakaan otteita, vaan viimeistelee niin roistot kuin pallot maaliin neuroottisella tarkkuudella.

Valmentaja: Yoda
Motivoinnin kuningas, kokenut jedien valmentaja. ”Voima on vahvana teissä. Voitatte ottelun. Älä usko tekeväsi maalia, vaan tee maali.”